×

Filter by

×

Project List

Our Awards

×
Close x

Recent Projects

×

Situated in the tranquil neighbourhood, Screen House integrates modern contemporary design elements across the house of two stories, an attic, and a basement. As a semi-detached residence for family of 4, the design masterfully balances privacy needs with a desire for a connection to nature, resulting in a space that seamlessly combines functionality with aesthetic appeal.

The standout feature of this house is the fa├žade, adorned with a feature screen boasting a timber-inspired hue which adds warmth and texture to the overall dark grey of the exterior. This screen, designed to offer privacy to the bedrooms, features vertical elements positioned at various angles. This creates a captivating interplay of light and shadow, gently illuminating the interior spaces.

Next article
All articles
error: